søndag 2. november 2008

Mania Runway oppgave 4


Jupp...da ryker jeg ut i hvert fall. Fy f.... det var mye flotte bidrag der. :-)


Ideen min kom ganske fort denne gangen også. Gikk bort ifra den men kom tilbake til den. :-)


Please forgive me var overskriften jeg skulle lage noe med.


... Vi gjør ikke alltd hverdagen din enklere. Etter 24 år i rullestol kjenner du feilbelastningene godt i kroppen. (tekst på de orange tekst lappene)


Tekst i sirklene skal sees i sammenheng med overskriften.


... for at vi av og til setter skoene våre i fra oss midt i gangen. (ikke enkelt å komme hjem når alt er sperret. Ganske tungt for deg å bøye deg ned på gulvet for å lage fri bane :-) En stygg uvane er jeg redd for. Heldigvis tar du det fint...du ser det som en sunnhetstegn....at vi ser deg og ikke rullestolen.)


...for at jeg legger ting litt høyt oppe slik at du ikke ser eller får tak i ting. (en nødvendighet når vi har en 5 åring som skal borti alt)


... for at jeg blir irritert hver gang jeg må stå opp (etter at jeg har lagt meg) forde DU har glemt noe. ( Ja det irriterer meg. Syns du kan sjekke at du har med deg det du trenger før du legger deg. Det må jeg å :-) )


...for at jeg alltid stønner når du informerer om at vi må fylle drivstoff. (Hater av en eller annen gunn å fylle diesel. Det har jeg alltid gjort. Vet ikke om dere har fått det med dere men det er alltid åpent og vindfullt og jeg fryser alltid :-) )


Stønn og huff er borte med en gang de er sagt...men de må sies hehe


Nå fikk jeg innmari lyst til å lage en sånn LO av mannen også. hehe Har sine sider han å heldigvis. Vært sammen i over 20 år så vi greier fint å leve med hverandres nykker. hihi


10 kommentarer:

Torill sa...

Tusen takk for at du deler!!! Dette var en flott Lo med dybde - likte den godt jeg!!!
Men guri for noen bidrag denne gangen!!!
Lykke til videre!!

Vibeke sa...

En herlig Lo!!! Lykke til!!:)

oheidia sa...

Denne teksten kjente jeg meg igjen i og måtte le når jeg ser for meg skoene i gangen vår som sperrer adkomsten og som har fått meg til å bli en brøyteplog i hverdagen. He he....

Veldig flott oppgave hvor du på en helhetlig måte har klart å binde bilde, tittel og tekst godt sammen. En ekte hverdagslo med budskap!

:=)

Anne Kristine sa...

Så flott LO og så flott at du har fått en slik dybde i LO'en.
Flott jobba! Ønsker deg lykke til videre :o)
klem fra Anne

Silje sa...

Kjempefin LO! Så fint å få lese journalingen!!

Kjerubin sa...

Flott Lo! og flott av deg å dele litt innerste tanker med oss også.. Det er det som er så flott med scrapbooking synes jeg. Å tørre å vise litt av sine andre sider... :)
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min også.. :)

Gladie sa...

Flott og tankevekkende LO. Det er jo godt at du får vist at du bryr deg - selv om det i hverdagen sikkert ikke er like enkelt. :)
Lykke til! :)

Marle sa...

Flott LO! Tusen takk for at du deler!

Lykke til i kveld!!

O_o

Siv sa...

For en flott LO og ide. Lager bak øret. Takk for at du legger med til i bloggen dine, skal lage link til deg hos meg og, koselig med flere blogger å "stjele" inspirasjon fra.

littlew sa...

Dette kortet var virkelig rørende..
Utrolig fint :))